Golonki z dzika



Golonki z dzika! Prima sort towar! Kto jadł zwykłą golonkę i myśli że wie co to dobra golonka, ten jest w błędzie :) No ale błądzić jest rzeczą ludzką :p
Czym się różni taka golonka?
Po pierwsze nie ma skóry i
tłuszczu. Jest samo mięso i kość.
Po drugie, kości są cienkie i mało ważą, więc mamy dużo mięsa.
W środku w kości jest najlepsza marmolada na świecie, czyli szpik kostny! :D
Na naszych warsztatach kulinarnych prezentowałem takie goloneczki :)
Kto był, to widział i próbował, kto jest ciekaw, to zapraszam 19 listopada na zajęcia z potraw mięsnych, głównie dziczyzny :)
Zapisać można się pod linkiem:
http://www.ajwendieta.pl/szkolenie/warsztaty-kulinarne-pawlem-jackowskim/
Skąd biorę mięso ?
Ze skupu dziczyzny  TYTUS  W Opolu na ul.Wspólnej 3


Potrzeba na 3-4 porcje

Wykonanie:


Uwagi:




Etykiety: ,