Domowa suszona szynka na warsztaty kulinarne :)


Elo!
W najbliższą sobotę będziemy się bawić w gotowanie :)
Domowe szyneczki już się szykują dla uczestników warsztatów :)
Po co wydawać furę pieniędzy na rózne wiktuały, jak można prosto, samemu zrobić. Raz, że wiemy co jemy, dwa zaoszczędzimy trochę grosza :)
A jak już jesteśmy przy oszczędzaniu, to
zapraszam na mój webinar -  TANIE PALEO
Jak zawsze część rzeczy przygotowuje wcześniej, żeby uczestnicy od razu mogli spróbować co uczą się przygotowywać. Tak samo jak robiliśmy potrawy z wolnowaru, przynosiłem już gotowy produkt, żeby nie czekać 8 godzin aż się potrawa zrobi :)
Dlatego też przygotowuję szyneczki, żeby zacząć dzień od degustacji, a następnie każdy żeby sobie zrobił samemu.
W tym przypadku chodzi o czas potrzebny na wysychanie szynki, ponieważ trwa to około 10-14 dni
Co będziemy robić ciekawego?

Zapisy na stronie:
http://www.ajwendieta.pl/szkolenie/warsztaty-kulinarne-pawlem-jackowskim/







Etykiety: